O fotografie cu Iisus, postată pe Instagram, l-a trimis în judecată pe un tânăr din Spania

8 Iunie 2017

Un bărbat din Spania a fost trimis în judecată şi riscă o amendă de peste 2000 de euro după ce a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu Iisus. 

Tânărul din Spania, Daniel Cristian Serrano, a postat pe Instagram o fotografie din care a înlocuit chipul lui Iisus din sculptura faimoasă, Cristo Despojado, cu propriul său chip, incluzând şi inelul pe care îl are în septum.

Membrii frăţiei religioase care au în grijă statuia lui Iisus au depus plângere împotriva sa, după ce i-au cerut să şteargă fotografia şi tânărul nu a vrut.

Tânărul a postat imaginea pe contul său de Instagram şi susţine că a fost o glumă care nu dorea să lezeze sentimentele nimănui, dar că nu a şters imaginea pentru că şi-a apărat dreptul la libera exprimare, scrie The Local. 

Chemat la tribunal in Sevilia, tânărul e acuzat de "ofensă împotriva unui sentiment religios" şi riscă o amendă de 2160 de euro.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?