O femeie răpită l-a mușcat de penis pe atacatorul sexual și a scăpat

31 Octombrie 2019
Agresiune sexuală
Agresiune sexuală
Agresiune sexuală Infractorul cu antecedente sexuale Infractorul cu antecedente sexuale

O femeie răpită l-a mușcat de penis pe atacatorul sexual, l-a lăsat într-o baltă de sânge și a fugit. Scenele îngrozitoare au avut loc în South Carolina, SUA.

Femeia răpită, al cărui nume nu a fost făcut public, s-a luptat cu Dennis Slaton, în vârstă de 61 de ani, după care l-a înjunghiat și a fugit pe stradă dezbrăcată și acoperită de sânge, a transmis poliția locală.

Slaton, un infractor sexual înregistrat cu multiple condamnări anterioare, a fost acuzat ulterior de agresiune sexuală de gradul I și de răpire.

Potrivit raportului poliției, citat de The INdependent, bărbatul a răpit-o pe femeia din orașul Greenville după ce s-a oprit la o benzinărie și a luat-o la autostop. În loc să o lase la locația unde femeia vroia să ajungă, bărbatul a amenințat-o cu un cuțit și a dus-o la el acasă, potrivit unui raport depus de biroul șerifului din Greenville.

După ce a dus-o forțat în interiorul casei, atacatorul a încercat să o violeze și a amenințat-o cu cuțitul. Femeia nu și-a pierdut sângele rece și i-a dat o lecție individului: i-a smuls efectiv penisul cu dinții, lăsându-l într-o baltă de sânge.Nu a plecat înainte de a-l înjunghia cu cuțitul cu care fusese amenințată. A ieșit apoi în stradă și a cerut ajutorul vecinilor, care au chemat poliția.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?