O femeie din Drobeta-Turnu Severin a cumpărat valută cu bancnote scoase din circulaţie

29 Septembrie 2009
Foto: infomm.ro
Foto: infomm.ro
O femeie din Drobeta-Turnu Severin s-a dus la o casă de schimb valutar cu două bancnote de câte 100.000 de lei vechi. Banii erau scoşi din circulaţie, dar casiera habar nu avea şi, mai mult, a acceptat că fiecare bancotă valorează câte 10 milioane în bani vechi. I-a dat femeii euro pentru banii vechi, dar până la urmă s-a prins şi a chemat poliţia.
Femeia i-a spus casierei că a scos banii de la bancomat. Ea a reuşit să cumpere de la casa de schimb valutar, suma de 900 de euro. Casiera şi-a dat seama de păcăleală abia la finalul zilei, când şi-a socotit banii şi a mers direct la poliţie.

În faţa acuzatorilor săi, femeia a pus totul pe seama unei erori. Ea susţine că soţul ei e de vină pentru că ar fi amestecat bancnotele vechi cu cele noi.Bucuros că şi-a recuperat banii, administratorul casei de schimb şi-a retras plângerea. Gestul nu o scapă de răspundere penală pe clienta casei, care riscă să fie acuzată de înşelăciune.

Subiecte pe aceeași temăSursă: Realitatea TV

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?