O fată de 19 ani care s-a culcat cu 50 de bărbați într-un an pune o întrebare șocantă

10 Martie 2018
Nimfomana
Nimfomana

O tânără de 19 ani care povestește că a întreținut relații sexuale cu 50 de bărbați în ultimul an întreabă pe un forum dacă este ”normală”.

O utilizatoare a site-ului Reddit a mărturisit zilele trecute că a întreținut relații sexuale cu 50 de bărbați într-un singur an și acum are unele îndoieli.

”Sunt normală?”, se întreabă tânăra, care are acum temeri că bărbații vor considera că este promiscuă.

”Mi-a plăcut sexul de când mi-am pierdut virginitatea, anul trecut, și mereu mi-a fost ușor să îl fac. Asta ar trebui să fie sexul, nu? Nu am avut nicio relație adevărată și nu am avut decât aventuri de o noapte”, relatează ea.

”Dar e adevărat că oamenii tind să te judece după numărul de parteneri sexuali? Dau senzația că nimeni nu poate avea o relație adevărată cu mine?”, se întreabă tânăra.

Răspunsurile sunt amestecate. Unii comentatori, cei mai mulți, admit că ar avea rețineri în privința unei fete care a avut deja 50 de parteneri sexuali.

Alții au mers chiar mai departe și și-au exprimat îngrijorarea că tânăra folosește de fapt sexul pentru a face față unei alte probleme.

”Mergi la un psihoterapeut”, i-au spus comentatorii.

În finel, există și comentatori care nu au însă o problemă: ”Atâta vreme cât ești isteață, și te protejezi și nu îți afectează negativ viața, faptul că ești foarte activă sexual e absolut ok”.

”Numărul de parteneri sexuali” este irelevant”, spune un alt comentator.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?