Nuntă neobişnuită în SUA! Trei femei s-au "căsătorit cu Iisus" în cadrul unei ceremonii religioase

12 Iulie 2017

Nuntă neobişnuită în Detroit, Statele Unite ale Americii. Trei femei s-au "căsătorit cu Iisus" şi au jurat că îşi vor păstra virginitatea pe tot parcursul vieţii, astfel, cele trei fecioare au devenit primele virgine consacrate din statul american Michigan.

Laurie Malashanko, în vârstă de 41 de ani, Karen Ervin, în vârstă de 42 de ani şi Theresa Jordan, în vârstă de 40 de ani, au purtat rochii albe, au primit verighete şi au depus jurăminte în cadrul unei ceremonii religioase.

Cele trei femei nu sunt călugăriţe, prin urmare ele îşi vor continua viaţa obişnuită, cu locuri de muncă obişnuite şi se vor susţine financiar pe parcursul vieţii.

Miresele au jurat că îşi vor menţine castitatea şi se vor dărui întru totul lui Iisus. Potrivit regulilor catolice, acum ele sunt "logodite cu Iisus".

"Simt că aceasta a fost o oportunitate de a duce relaţia mea cu Iisus mai departe", a povestit una dintre cele trei mirese, potrivit Dailymail.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?