Nunta lui Radu Mazăre, amânată. Fostul edil nu se va căsători de ziua lui

26 Iunie 2019

Radu Mazăre nu va primi de ziua lui de naștere cadoul mult visat, și anume căsătoria cu iubita lui, Roxana, rămânând tot burlac în ziua respectivă. 

Primarul Sectorului 5 a declarat că documentaţia trebuie depusă personal de unul dintre parteneri, ceea ce duce la amânarea evenimentului, având în vedere că Mazăre este încarcerat, iar partenera lui nu se află în țară în acest moment, aceasta ocupându-se de afacerile lui Mazăre din Madagascar.

Roxana Mihalache, viitoarea doamnă Mazăre, este aşteptată să depună documentaţia şi, abia apoi va fi luată o decizie pentru oficierea căsătoriei, dar nu mai devreme de 8-10 iulie. Logodnica fostului edil a anunţat că pe 28 iunie va face demersurile necesare. 

„A rămas ca, după ce viitoarea doamna Mazăre va veni în ţară, să vină, să depună documentaţia personal şi abia apoi voi lua o decizie cu privire la trimiterea unui ofițer de stare civilă la Rahova şi oficierea căsătoriei în perioada 8-10 iulie. A fost de acord (…) Pe 28 vine să depună cererea”, a declarat primarul Sectorului 5, Daniel Florea, pentru DC News. 

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?