Numărul doi din PSD acuză șantaje la adresa partidului. "Nu acceptăm negocierile pe sub masă"

9 August 2019

Președintele executiv al PSD spune că partidul este mult prea puternic pentru a fi șantajat și că el nu acceptă negocierile pe sub masă, nici predarea PSD ca ostatic.

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, spune că „PSD a fost, este şi va fi un partid puternic şi prea important pentru a fi şantajat, indiferent de cine sunt cei care încearcă şantajul” şi că el nu acceptă negocierile pe sub masă, nici predarea PSD ca ostatic.

„Ca să putem insista pentru România, trebuie să insistăm pentru PSD. PSD a fost, este şi va fi un partid puternic şi prea important pentru a fi şantajat, indiferent de cine sunt cei care încearcă şantajul! Cât timp sunt preşedintele executiv al acestui partid nu voi accepta două lucruri: 1. Negocierile pe sub masă, făcute fără ştiinţa şi în ciuda partidului. 2. Predarea PSD ca ostatic”, a scris Teodorovici pe pagina sa de Facebook.

El adaugă că poate sunt unii care vor asta, dar atât ei cât şi toţi membrii şi alegătorii PSD trebuie să ştie că el nu va gira niciodată aceste lucruri.

„În rest, fiecare e dispus să încerce să vândă ce şi cât poate pentru a-şi păstra funcţia. Nu totul are un preţ, dar totul are un cost. Altfel, rămân acelaşi OPTIMIST care are convingerea că, dacă dovedim încredere, curaj şi caracter, avem în continuare VIITOR”, mai scrie Teodorovici.Eugen Teodorovici mai precizează: „NU voi accepta să predau economia României sau ca ea să fie, la rândul său, luată ostatică, aşa cum NU voi accepta taxe noi!”

Vicepreşedintele ALDE Varujan Vosganian susţine că săptămâna viitoare este ”crucială” pentru actuala coaliţie guvernamentală şi că în cel mult zece zile va fi lămurită atât chestiunea rămânerii ALDE la guvernare cât şi colaborarea partidului cu Pro România.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Diaspora
11 Aug 18:42
Asa , bagati-va unghia in gat cu pensiile voastre mici, ravniti la magistrati? Pai trebuia sa va faceti magistrati altfel...
Răspunde
0 0
USR,mai clar ,le tăiați ,bre ,pensiile la magistrați sau numai salariile ?
10 Aug 15:16
D. Borfași,sunteti de acord cu KGB-ul sa taie pensiile si salariile nesimțite ?Vedeti ca mai sunt locuri la Rahova.!
Răspunde
0 0
Borfasi abrutizati rosii !
10 Aug 11:06
Tăiati pensiile magistrașilor si salriul presedintelui,sau glumiți ? 10 Aug 05:36 - transmite Kagehbeul ...
Răspunde
0 0
Tăiati pensiile magistrașilor si salriul presedintelui,sau glumiți ?
10 Aug 05:36
Dl Țepe,vorbiți justiția de rău ?Păi din justiție face parte si procuratura,care stiți ca lucreaza de un an sa descopere lovitura de stat din 10 august,ea e legată de SRI precum copilul cu mama ,prin buric,si mai ziceti ceva ce m-a miscat,săracii oameni de afaceri,ei duc greu fiscal al staului să ne achităm cotizațiile la UE și NATO,ba chiar sa luăm rachete de cei care au.Dar eu stiți ce plătesc ?Vă spun eu,TVA pentru apa cu care mă spăl,TVA pentru biletul de tranvai,TVA pentru păine,care lapte ouă si pentru ghiozdanul copiilot ,ci prietenii dv plătesca pentru ambarcatiuni la noi si lasa TVA la Coasta de Azur.Vrea USR să taie pensiile magistratilor ,securistilor si să scada salariile demnitarilor ,inclusiv al dlui Presedinte ?Sa i spună ,nu prin anonimi,ca dv ,ci cu subiect si atribut,ca predicatul e mai greu
Răspunde
0 0
Tepe Andrei
09 Aug 20:59
Mai Orlando Teodorovici puterea voastră a PSD sta in tupeul inimaginabil pe care-l aveți, puterea sta in minciunile pe care le propagați pe la posturi obediente pe bani grei , de fapt din banii ronanilor prin legea finanțării partidelor și sa nu uiți Tupeistule ca orimul lucru pe xare USR + PNL îl vor face este sa facă caducă legea finanțării de fapt legea sifonarii din banii romanilor.
Apoi legea pensiilor speciale va fi la fel anulată SU ca magistrații sa înțeleagă ca nu poți sa ai salariu 12000 lei brut și sa iesi la pensie cu 15 sau 18 mii de lei lunar. Este o bătaie de joc la adresa tuturor ronanilor voi care sunteți bugetari și in toată cariera profedionala statul v-a plătit toate impozitele!!!! Și culmea ca cei din justiție vorbesc de statul de drept dar ei sunt primii care calcă strâmb!!!!! Imensa majoritate a romanilor in special cei din privat, patronii plătesc odată salariile și apoi și IMPOXITELE pe salarii!!! Este drept domnilor din magistratura!!!!
Puterea PSD -ului ca sa revin consta in diversiunile pe care le faceți in fata TV -ului și așa cum spunea marele clasic din viața Călin Constantin Anton Popescu Tariceanu in 2019 vom face 180 km de autostrăzi și iată ca suntem in luna a opta și nu ați făcut nici jumatate, Rușinică !!!!!!
Răspunde
0 0
''Eooororile'' costa viata romanilor !!!
09 Aug 20:46
beshedeul a aratat TOT ce putea, mai jos de atit nu mai accepta romanii !!! Sint 30 de ani de minciuni, de abrutizare si abjectitati promovate intentionat si premeditat de dragul de a ciordi, ciordi, ciordi ...
Răspunde
0 0
vitalie pislaru
09 Aug 20:38
si care este costul ??? tot vinzatori de neam ati ramas...
Răspunde
0 0
B.R.
09 Aug 20:33
VIITORUL voastru este la Jilava!
Răspunde
0 0
Tudor
09 Aug 20:28
PSD trebuie să guverneze pînă la viitoarele alegeri parlamentare.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?