Nu scăpăm de Dragnea până în anul 2040. Planul care dă fiori

20 Martie 2019

Liviu Dragnea va fi strategul României pentru următorii 20 de ani. Camera Deputaţilor a adoptat proiectul Guvernului prin care şeful PSD, în calitate de președinte al Camerei Deputaţilor, va controla strategia "România 2040", obligatorie pentru toate guvernele!

Camera Deputaţilor a adoptat miercuri proiectul Guvernului prin care şeful PSD, în calitate de președinte al Camerei Deputaţilor, va controla strategia "România 2040", obligatorie pentru toate guvernele!

Decizia deputaţilor este definitivă, iar proiectul va ajunge acum pe masa preşedintelui Iohannis.

"Miza acestei strategii nu e asta. În primul rând, să creeze o nouă sinecură o nouă instituție mai salarizăm niște oameni, activi de partid și le dăm ceva de la partid. E mai ușor să promitem pe hârtie că facem autostrăzi și altele și să nu facem nimic", a declarat Claudiu Năsui în dezbaterea din plen.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
cotoi
21 Mar 06:56
O mai duce pina atunci , daca au inceput durerile de acum ?
Răspunde
0 0
ioan
20 Mar 21:18
Ceașculescu cu 2 zile înainte de a mirosi florile de la rădăcină, la fel credea în imperiul pe care și-l clădise pentru 1000 de ani !!! Si peste câteva zile a făcut pneumonie de la glonțul rece , că era decembrie !!! Hitler la fel credea că idele lui vor dura la fel 1000 de ani , dar când a fost să dea socoteală , lașul s-a sinucis !!!! Musolini, el Duce , la fel credea că e un geniu și l-a apucat amețeala de la poziția cu capul în jos !!! Lumea a fost confruntată cu mulți dezaxați , care totuși chiar și mai târziu și-au primit pedeapsa !!!! Stie cineva că nu vom avea în următorii ani un cutremur mai distrugător decât cel din 77 ?? sau vre-o criza financiară globallă ???? ori ăștia de acum de stânga care stăpânesc Românaia cred că ei nu vor ajunge oale și ulcele ???
Răspunde
0 0
Nicolae Ifrim
20 Mar 20:06
Mulțumim excelenței domniei sale domnului Dragnea pentru aceasta grijă pentru dezvoltarea țării. Un om cu mari calități.
Răspunde
0 0
Privatizati infrastructura si preluati gazul,aurul si petrolul !
20 Mar 18:31
Degeaba aveti pe ALDE la guvernare,el nu insită ca metodele capitaliste in economie sa primeze.De ce nufaceti autostrăzi in parteneriat ,ca nu ne strica 100 de miliarde in consum ,decat pe drumuri !Nu faceti autostrazi in parteneriat privat,luati pâinea protestatrilor ,care vor bani investiti de la bancile europene. ?Hastagi,va intorceti la socialism, totul de la stat ?De ce nu faceti spitale private ,moderne si performante ?Hastagi ati avea prilejul sa va internati acolo ,mai ales după dispretul dlui Presedinte la sistemul sanitar de stat.Da faceti oferte publice,poate finateaza dna Cretu de la UE un parteneriat privat
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?