Nu ignora aceste simptome! Poţi avea diabet!

1 Septembrie 2016

Să cunoști și să recunoști semnele precoce ale diabetului este esențial. Dacă depistezi boala în fază incipientă, o poți amâna sau poți preveni anumite complicații care se dezvoltă în urma evoluției diabetului.

De obicei, diabetul zaharat de tip II tinde să se instaleze lent, în decursul a câtorva luni sau chiar ani. Iar simptomele apar gradual și adesea pot fi confundate cu alte afecțiuni, așa că este greu de de detectat. Persoanele cu diabet zaharat de tip II, în cele mai multe cazuri, la început, nici nu au simptome demne de luat în considerare.

Printre simptomele timpurii ale diabetului se numără:

Vindecarea lentă a leziunilor deschise și a infecțiilor. Diabetul de tip II afectează abilitatea corpului de a se vindeca și de a rezista infecțiilor.Oboseală. Dacă nu mănânci zahăr, te vei simți obosită și ușor de iritat.

Poftă de mâncare accentuată. Fără insulină suficientă, mușchii și organele sunt lipsite de energie, iar acest efect stimulează intens apetitul.

Află care sunt simptomele timpurii ale diabetului AICI.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?