Noul GeForce GTS 250 de la Nvidia este de fapt doar un 9800 GTX

5 Februarie 2009
FOTO: overclock3d.net
FOTO: overclock3d.net
Nvidia intenţionează să anunţe la expoziţia CeBIT din Germania noul GeForce GTS 250. Din păcate acesta nu va reprezenta o evoluţie de la G92, ci doar o redenumire a vechiului G92 care se găseşte în 9800 GTX+.

Nvidia şi-a anunţat partenerii că „GeForce GTS 250 are exact aceleaşi specificaţii ca 9800 GTX+, adică acelaşi GPU, memorie şi PCB. Singura schimbare o va reprezenta noul VBIOS care va reflecta noul nume.” Asta înseamnă practic că odată cu noua lansare, partenerii Nvidia (XFX, MSI, BFG, EVGA etc) vor trebui să renunţe la actualele stocuri sau să le vândă la preţuri mai mici pentru a face loc unei placi identice. Vestea buna este că cel mai probabil noua placă va veni la un preţ redus.

Nu numai 9800 GT+ va suferi schimbări de nume, dar şi 9800 GT (care de fapt este un 8800 GT redenumit) care va deveni GeForce GTS 240.

Singurul dezavantaj îl va reprezenta incompatibilitatea SLI cu vechea generaţie din cauza noului VBIOS, deşi vor fi practic aceleaşi plăci video.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?