Noua armă biologică: ploșnițele. Cum le-a folosit acest bărbat pentru a se răzbuna

14 Iunie 2017

Vineri un bărbat a eliberat aproximativ 100 de ploșnițe în sediul primăriei orașului Augusta, din statul Maine, obligând oficialii să închidă clădirea și să cheme deratizarea.

Bărbatul a golit un container plin de insecte la un ghișeu după mai multe insistențe la primărie, soldate cu eșec. Acesta nu și-a mai putut stăpâni furia, cupă ce personalul l-a informat că nu se califică pentru asistență pentru a i se rezolva problema cu invazia de ploșnițe, raportează mass media locale.

„Individul a scos un recipient plin de ploșnițe și a împrăștiat conținutul pe tejghea. Dăunătorii au zburat instantaneu, erau mai mult de o sută de ploșnițe”, a declarat, William Bridgeo, un oficial al primăriei.

Cetățeanul a făcut apel la programul de „asistență generală" după ce problema cu care se confrunta i-a cauzat respingerea de a obține o nouă locuință.

Angajații primăriei au chemat imediat poliția, care l-a localizat pe individual în cauză, însă nu s-a declarat cum va răspunde acesta pentru fapta sa, informează Huffington Post.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?