Noi SCHIMBĂRI pregătite de Whatsapp. Ce vei putea face

17 Octombrie 2018

Whatsapp a decis să retragă opțiunea Unsend, care permitea ștergerea unui mesaj trimis care nu apucase încă să fie citit de către destinatar, până la o oră după ce au fost trimise. 

WhatsApp-ul, în prezent, acordă timp nelimitat ștergerii unui mesaj, dar de acum înainte va înceta să mai facă asta, după 13 ore, 8 minute și 16 secunde de la anularea comenzii. Schimbarea constă în faptul că mesajele nu vor mai fi șterse dacă telefonul destinatarului a fost închis pe perioada respectivă de timp.

WhatsApp, una dintre cele mai populare aplicații de comunicare la ora actuală, continuă să ne surprindă și să facă update-uri care mai de care mai interesante. În ultimul an, cel puțin, platforma a adăugat opțiuni de audio call, video call și story-uri temporare, asemănătoare celor de la Instagram.

Aceste îmbunătățiri au contribuit la creșterea bazei de date la aproximativ 1,3 miliarde utilizatori lunar și 1 miliard utilizatori activi zilnic pe platforma WhatsApp.

În plus, compania testează niște funcții noi care vor fi activate, treptat, în viitorul apropiat.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?