Nintendo DS și 3DS: Unde își găsesc sfârșitul jocurile Nintendo

23 Iunie 2014

Aici vin jocurile de Nintendo DS și 3DS ca să își petrează ultimele zile din viață, cel puțin până vine cineva și le dezgroapă.

Știm că istoria se repetă și, nu demult, au fost găsite o serie de jocuri pentru Atari 2600, îngropate și uitate. Nintendo DS și 3DS dețin în prezent o librărie destul de mare de jocuri, dintre care o mulțime de titluri nu beneficiază cu siguranță de atenția dorită și trebuie ca producătorul să scape de ele cumva.

Reciclarea este, de departe, cea mai bună soluție, iar ce vedeți în imaginea de mai sus vine de la utilizatorul Reddit, HXCut, care își plătește facturile lucrând la fabrica de reciclare. În cutie se află aprximativ o jumătate de tonă de jocuri pentru Nintendo DS și 3DS, care urmează să fie reclate după ce au fost demontate de componentele electrice. Majoritatea acestor cartușe sunt cu jocul iCarly 2: iJoin the Click. Citeste mai mult pe playtech.ro.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?