Nimeni nu s-a înscris în concursul pentru şefia DNA. Ce spune Tudorel Toader

19 Iulie 2018
Tudorel Toader
Tudorel Toader

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, nu este îngrijorat de faptul că nu s-a înscris nimeni în concursul pentru şefia PSD şi se aşteaptă să fie mai mulţi candidaţi decât pentru DIICOT.

"Fiţi de acord că nu monitorizez şi eu în fiecare minut. Ieri pe la 10 ştiu ca nu era nimeni. Să aşteptăm până luni, să vedem dacă se va înscrie cineva, convingerea mea e că se vor înscrie mai mulţi, mai mulţi decât la procedura pentru DIICOT", a declarat Toader joi dimineaţa.

Tudorel Toader insistă că nu există niciun fel de proiect la Ministerul Justiţiei legat de amnistie sau graţiere.

"Dumneavoastră aveţi acest apetit de a repeta aceeaşi întrebare, eu nu am să vă dau decât acelaşi răspuns. La minister nu a existat si nu există nici în procedura de avizare, nici de dezbatere un proiect normativ pe această temă", le-a răspuns Toader jurnaliştilor.

Ministerul Justiţiei a anunţat pe 9 iulie începerea selecţiei pentru propunerea în funcţia vacantă de procuror şef al DNA, care se va desfăşura până pe 30 iulie.

Conform MJ, procurorii pot depune cereri de înscriere pentru funcţia de conducere vacantă până la data de 23 iulie.

Cererile de participare la selecţie vor fi însoţite de dovada îndeplinirii condiţiilor de vechime, un proiect privind exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere pentru care participă la selecţie, un curriculum vitae, minim 10 lucrări întocmite de procuror în compartimentele în care şi-a desfăşurat activitatea în ultimii 5 ani, ultimul raport de evaluare a activităţii profesionale a procurorului participant la selecţie şi orice alte înscrisuri relevante.

Lista procurorilor care îndeplinesc condiţiile legale de participare la selecţie şi programarea interviurilor se vor afişa la sediul Ministerului Justiţiei şi pe site-ul instituţiei la data de 24 iulie, urmând ca în perioada 25 - 27 iulie candidaţii selectaţi să susţină interviurile cu ministrul Justiţiei.

Rezultatele selecţiei vor fi anunţate public pe data de 30 iulie.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Travian
25 Jul 01:40
Ati ametit de tot . Scrieti pe fondul negru ca se fac inscrieri pentru sefia PSD ?
Vai de capul vostru .
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?