Declaraţii dure după Cogresul PSD. Nicolae Bănicioiu: PSD nu poate fi partidul unui singur om

12 Martie 2018

Nicolae Bănicioiu a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, după Congresul PSD de sâmbătă: "Șefii noștri au dorit un congres fără competiție și fără surprize , fără încredere și colegialitate! PSD nu poate fi partidul unui singur om, iar ideile contrare generează întotdeauna progres! Cei care ne au votat în 2016 aveau încredere că vom face ce promitem deoarece demonstrasem în guvernarea precedentă că știm să fim eficienți! Săptămînă trecută oare le am transmis același sentiment de siguranță? Cred că nu!" Nicolae Bănicioiu a părăsit, sâmbătă, congresul extraordinar al partidului, pentru că nu i s-a permis să îşi ţină discursul de susţinere a candidaturilor înainte ca  delegaţii să înceapă să voteze. Bănicioiu a afirmat că asistă ”la un simulacru de alegeri”."Dragi prieteni,

Va scriu acest gând având în minte multele întrebări pe care le am primit în decursul ultimelor zile. Eu, unul, ramân același! Îmi pare rău că a trebuit să asistați la acest episod din istoria recentă a PSD - ului și va asigur că am făcut tot ce a depins de mine ca lucrurile să nu ajungă aici. N-am vrut să-l pun în dificultate nici măcar pe L. Dragnea ori pe altcineva din conducerea PSD, dar din păcate, aceștia au ales ei singuri calea de a ne face de râs! În fața membrilor PSD, a primarilor, activului PSD, dar și a simpatizanților și votanților noștri.

Frica de păreri contra ori întrebări incomode nu ne recomandă oamenilor de lângă noi care au înfruntat de multe ori atitudini neprietenoase sau chiar răutăcioase uneori ca să rămână alături de PSD!

Un PSD modernizat nu înseamnă politica ghiocelului sau stirpirea oricărei forme de dezbatere.

Șefii noștri au dorit un congres fără competiție și fără surprize , fără încredere și colegialitate!

Cred că nu era nevoie de a aduce 3.900 de martorila o astfel de scenetă! Oamenilor noștri din teritoriu le datorăm altceva : respect !!!

La fel și celor care se uitau la televizor cu speranțe mari de la PSD - nu să le recapitulăm programul de guvernare , de 2 ori chiar ! deja agreat și votat de membrii PSD, dar și de populația României la alegerile din 2016! Toți vrem o România așa cum este SUA sau Japonia sau alte țări europene dar în timpul vieții noastre ! Rezoluția pt 2040 cred că mai putea aștepta ... mă interesa foarte tare dacă totuși în 2020 finalizăm ceva din cele multe proiecte promise în ultima campanie!

PSD nu poate fi partidul unui singur om, iar ideile contrare generează întotdeauna progres !
Cei care ne au votat în 2016 aveau încredere că vom face ce promitem deoarece demonstrasem în guvernarea precedentă că știm să fim eficienți! Săptămînă trecută oare le am transmis același sentiment de siguranță? Cred că nu!

Suntem la al treilea Guvern în mai puțin de 15 luni de guvernare și încă nu avem termene clare pentru proiectele noastre de partid , guvern sau legislativ !

Despre congres, nu vreau să vorbesc prea mult!

Cei care au decis o astfel pe punere în scenă vor da curând explicații membrilor și simpatizanților noștri ! Oamenii nu sunt naivi! Chiar și în alte vremuri mai radicale și triste opozanților măcar le înscenau un proces! Acum, la ultimul congres conducerea a rămas surdă la tot ce înseamnă reacție de normalitate!

Mărturisesc că am fost surprins să asist la un astfel de episod dar consider că anticorpii pentru normalitate se găsesc totuși în PSD și nu se vor face așteptați prea mult!"

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?