Oraşul părăsit, de 6 ori mai mare ca New York-ul, care abia aşteaptă să fie populat, are case gratis

3 Aprilie 2019

Cazul ciudat al oraşului Yangon, din Birmania (Asia), a mirat o lume întreagă. Această metropolă este fosta capitală a ţării sale, dar, de când centrul guvernamental s-a mutat la Naypyidaw, oraşul a rămas, pur şi simplu, gol. Galeria Foto.

Metropola este de 6 ori mai mare decât New York-ul, ca suprafaţă, dar, din cauză că au rămas fără locuri de muncă, oamenii s-au mutat prin alte părţi. Astfel, construcţiile luxoase, străzile frumoase şi alte edificii culturale au rămas de izbelişte.

Yangon a avut o populație de aproximativ 5 milioane de locuitori, este cel mai mare oraș din Birmania, acum Myanmar. A fost capitala țării până în 2006, când junta militară s-a mutat la Naypyidaw.

Cum arată oraşul părăsit, în Galeria Foto.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Costel
03 Apr 22:32
Yangon e departe de a fi parasit, are 5 milioane de locuitori, respectiv 7 milioane in zona metropolitana. Si e mai mic ca New Yorkul, 600 kmp fata de 1200 kmp New York, respectiv 10.000 kmp fata de 34.000 kmp New York. Case gratis... doar in vis.
Răspunde
0 0
Moldoveanu Gheorghe
03 Apr 15:55
New York are o populație mult mai mare.Vedeti pe internet si apoi scrieti
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?