Motivul pentru care noul sezon Game of Thrones e prea întunecat

2 Mai 2019

Foarte mulți fani Game of Thrones s-au plâns, după ce au vizionat primele episoade din ultimul sezon, că acesta este mult prea întunecat și că le este foarte greu să deslușească ce se petrece. Se pare că totul a fost făcut intenționat.

Da, ai citit bine. Producătorii filmului au făcut noul sezon mult mai întunecat decât cele precedente, deci dacă te-ai gândit să îți schimbi televizorul pentru că ai crezut că are o problemă, poți sta liniștit.

E adevărat, trebuie să te uiți la Game of Thrones cu jaluzelele trase și să ai un televizor de ultimă generație ca să înțelegi ceva din unele scene, dar se pare că producătorii au avut un motiv întemeiat pentru care au ales să piardă scenele de luptă în nuanțe de gri și negru.

Explicația pentru întunericul din noul sezon Game of Thrones

Robert McLachlan, reprezentantul cinematografului principal al show-ului a explicat motivul pentru care noul sezon Game of Thrones e atât de întunecat.

"Pentru secvențele de interior de zi din Winterfell, Castle Black sau Eastwatch, în trecut, am ținut jaluzelele ridicate din necesitatea de a lăsa un pic de lumină în interior. Aceea era sursa ta principală de iluminare. Exista regula asta că nimeni în această lume nu ar arde lumânări în timpul zilei pentru că reprezintă un obiect de lux. Sunt prea scumpe.Ce s-a întâmplat acum, când iarna este aici, constă într-un consens că ar fi prostește să țină jaluzelele ridicate când e atât de frig afară. De ce ar face asta? Pe de altă parte, face sarcina cinematografului mult mai dificilă, aceea de a justifica niște lumină naturală, fără să abuzeze de lumânări, foc sau orice altceva", a declarat McLachlan.

Un fan a postat pe internet o versiune mult mai luminată a trailerului ultimului sezon Game of Thrones, care a primit foarte multe aprecieri din partea celor care urmăresc serialul.

Vezi aici VIDEO cu trailerul.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
POPESCU GEORGETA
02 May 15:29
Al 3-lea episod din ultima serie a fost ceva de neinteles. Fiica mea, care nu urmareste serialul, a ras de mine cu gura pana la urechi. Trecea din cand in cand si ma vedea ca sunt perplexa. A fost episodul in care era lupta mult asteptata dintre cei vii si ceilalti. Si surpriza nu am putut vedea aproape nimic. Mare deziluzie pentru mine. Astept episodul urmator sa vad care sunt personajele principale care au scapat. Revin mare deziluzie. Am merita sa ni l arate si la lumina zilei ca noaptea nu l am putut vedea .
Răspunde
0 0
POPESCU GEORGETA
02 May 15:25
Al 3-lea episod din ultima serie a fost ceva de neinteles. Fiicamea, care nu urmareste serialul, a ras de minecu gura pana la urechi. Trecea din cand in cand si ma vedea ca sunt perplexa. A fost episodul in care era lupta mult asteptata dintre cei vii si ceilalti. Si surpriza nu am putut vedea aproape nimic. Mare deziluzie pentru mine. Astept episodul sa vad care sunt personajele principale care au scapat. Revin mare deziluzie. Am merita sa ni l arate si la lumina zilei ca noaptea nu l am putut vedea .
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?