Motivul neobişnuit pentru care o poliţistă a făcut un atac de panică

4 Octombrie 2017

O poliţistă a făcut un atac de panică, refuzând să conducă Logan-ul de serviciu. Tinerei i s-a făcut rău şi a fost nevoie de intervenţia medicilor.

Un caz mai puţin obişnuit s-a înregistrat la Secţia 4 Poliţie Rurală Gălăneşti, Suceava unde o tânără agentă a refuzat să urce la volanul Logan-ului de serviciu.

Agentul Diana Mihaela Tătaru a făcut un atac de panică în momentul în care i s-a cerut să ducă autoturismul marca Logan, din dotarea secţiei la Suceava, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava pentru efectuarea unei revizii.

La faţa locului a fost chemată o ambulanţă de la Rădăuţi, iar echipajul medical a consultat-o şi ar fi ajuns la concluzia că nu se impune transferul la spital. Totuşi, poliţista a insistat că vrea să fie consultată şi de un medic, astfel încât a fost transferată la unitatea spitalicească din Rădăuţi.

Verdictul dat de echipajul de pe ambulanţă a fost confirmat şi la spital, iar poliţista a plecat înapoi la locul de muncă, se pare transportată de aceeaşi ambulanţă cu care venise de la Gălăneşti. Interesant este că după ce a ajuns înapoi la sediul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti, Diana Mihaela Tătaru a urcat la volanul autoturismului marca BMW X3, cu care a plecat spre domiciliu.

Tânăra a absolvit Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării (USV) şi Academia de Muzică „Gheorghe Dima” (Cluj-Napoca), iar partea artistică pare să fie mai pregnantă decât cea care vizează munca de poliţie.

Sursa 
 Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?