Motivul incredibil pentru care un pasager a fost dat jos din avion. "Au încercat să mă intimideze"

7 Aprilie 2016

Pasagerul unui curse operate de compania aeriană easyJet a fost forţat să coboare de avion chiar înainte de decolare, după ce o femeie a reclamat că prezenţa lui o face să se simtă "inconfortabil".

Meghary Yemane-Tesfagiorgis urma să călătorească de la Roma către Londra. Înainte ca avionul să decoleze însă, bărbatul a fost chemat de căpitanul echipajului de zbor, care i-a spus că trebuie să coboare. Motivul? Reclamaţia unei femei care se arătase deranjată de simpla prezenţă a acestuia în aeronavă, scrie The Sun.

"Un însoţitor de zbor a întrebat: 'este aici un pasager pe nume Yemane-Tesfagiorgis?'. Am spus 'da', crezând că este vorba de o problemă cu bagajele. Mi s-a spus să vin în faţă, lângă cabina piloţilor, unde am fost întâmpinat de poliţişti înarmaţi. Căpitanul mi-a spus că trebuie să cobor din avion şi am întrebat de ce. Mi-a explicat că o pasageră a spus că nu se simte în siguranţă din cauza mea", a povestit Meghary.

Aşadar, pasagerul a fost forţat să coboare, iar apoi a fost condus în aeroport, unde a urmat un interogatoriu.

"Autorităţile italiene au încercat să mă intimideze, apoi m-au lăsat să aştept în aeroport timp de 15 ore. EasyJet mi-a cerut scuze ulterior, dar nu e vorba despre asta. E vorba de mai mult de atât. Am fost discriminat din cauza rasei mele. Dacă femeia aceea se simţea inconfortabil, ea trebuia să coboare din avion", a spus Meghary.
Acum, bărbatul să-şi facă dreptate în instanţă.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?