Marea greșeală de la moțiune, dezvăluită de Băsescu. "O gură de oxigen pentru un PSD sufocat"

26 Iunie 2018
Traian Băsescu, diagnostic acid cu privire la moțiune
Traian Băsescu, diagnostic acid cu privire la moțiune

Moțiunea de cenzură de miercuri din Parlament ajută PSD-ul să se redreseze la nivel de imagine, este de părere fostul președinte Traian Băsescu.

Într-un moment în care PSD-ul lui Dragnea este "bine zdruncinat" şi de evoluţia economică a ţării dar şi de cea de a doua condamnare a lui Dragnea, moțiunea de cenzură reușește să pună Opoziția într-o lumină penibilă, potrivit fostului șef al statului.

Traian Băsescu spune că opoziţiei PNL, USR şi PMP, îi va lipsi cam 50 – 70 voturi pentru a atinge "cifra magică a reuşitei", adică 233 voturi.

"Printr-o moţiune de cenzură depusă după mintea lui Ludovic Orban , reuşim să-i facem cadou lui Dragnea o victorie politică în Parlament şi să scoatem PSD-ul din fundătura în care se află", scrie Băsescu pe Facebook.

După moţiune obiectivul va fi să ne lingem rănile, mai spune fostul lider al PMP."Să vedeţi de miercuri seara propagandă PSD de marcare a victoriei la moţiune, care vine ca o gură de oxigen pentru un PSD sufocat de propria-i mizerie", mai arată senatorul din opoziție.

Redăm mai jos mesajul lui Traian Băsescu:

"Obiectiv, căderea Guvernului Dăncilă !
Cu moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă avem o problemă. PSD-ul ne poate râde în nas după vot, chiar dacă Ludovic Orban declară zilnic la toate televiziunile că este în negocieri adânci dedicate reuşitei moţiunii.
Foarte probabil, nouă, opoziţiei PNL, USR şi PMP, ne vor lipsi cam 50 – 70 voturi pentru a atinge cifra magică a reuşitei, adică 233 voturi, ceea ce ne va penibiliza inclusiv în faţa electoratului nostru într-un moment în care PSD-ul lui Dragnea este bine zdruncinat şi de evoluţia economică a ţării dar şi de cea de a doua condamnare a lui Dragnea.
Printr-o moţiune de cenzură depusă după mintea lui Ludovic Orban , reuşim să-i facem cadou lui Dragnea o victorie politică în Parlament şi să scoatem PSD-ul din fundătura în care se află.
Oricum, până la votul de la moţiune obiectivul este căderea Guvernului Dăncilă şi instalarea lui Ludovic Orban la Palatul Victoria.
După moţiune obiectivul va fi să ne lingem rănile .
Oricum, cu moţiunea l-am scos pe Dragnea din dificultate oferindu-i în mod nechibzuit o victorie consistentă în Parlament, în loc să-l lăsăm să se zbată în mocirla propriilor eşecuri şi a frământărilor interne din partid .
Să vedeţi de miercuri seara propagandă PSD de marcare a victoriei la moţiune, care vine ca o gură de oxigen pentru un PSD sufocat de propria-i mizerie.
Dar până atunci Ludovic Orban, în entuziasmul lui, îşi trâmbiţează pe toate televiziunile negocierile şi succesul moţiunii.
Dar pasul următor, de după moţiune măi Ludovice ? Care este pasul următor ? Desigur, ne facem de rahat, după care plecăm glorios în vacanţă.
Oare de ce am dat PSD şansa unei victorii politice când se aflau în mare dificultate ?
Oricum,semnătura şi votul meu, susţin moţiunea. Dar oare vom avea voturi câte semnături sunt pe moţiune măi Ludovice ?
PS – Ludovice, dacă mă căutai, poate îţi dădeam un sfat care să te ajute să nu pari “inconştientul vesel” al politici româneşti".Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?