Morţii din Hunedoara îşi pot dormi somnul de veci într-un cimitir de lux

29 Septembrie 2009
Foto: Realitatea Tv
Foto: Realitatea Tv
Servicii all inclusive pentru răposaţi. Totul vine la cheie. Preot, colivă, bocitoare, dacă e cazul. Odihnă pe alei cu trandafiri, cu tei, cu salcâm, la est sau la vest, la umbră, la soare. Poţi să-ţi alegi chiar şi vecinii. Un hunedorean, uimit de aceste servicii din străinătate, şi-a deschis un cimitir all inclusive.

A fost la o înmormântare în Italia, iar la scurt timp şi-a îngropat bunicul în România. L-a izbit diferenţa şi a decis: va investi într-un cimitir privat.

Zis şi făcut. Cosmin a cheltuit rapid câteva sute de mii de euro şi a deschis cimitirul Sfântul Gheorghe. Nici nu a apărut bine pe piaţă, că are deja 30 de clienţi care îşi dorm somnul de veci pe proprietatea lui. Există şi oferte de criză.

"Am venit în întâmpinarea crizei cu groapă în pământ, bordurată. Aceasta se vinde cu 1.500 de lei pentru două persoane şi automat este finanţată de noi. Se pot întinde ratele până la doi ani", a spus Cosmin Bodrean, investitor.

Pentru ceva mai mulţi bani, peste 1.000 de euro, există şi varianta business. Morminte aşezate pe alei pietruite, decorate cu trandafiri şi străjuite de tei şi salcâmi.Gândit ca un parc, în cimitirul privat încap 3.500 de morminte duble. Şi nu e tot. La Hunedoara, veşnicia poate fi privită şi dintr-o urnă sau dintr-un diamant. Asta dacă familia îşi doreşte ca, pentru câteva mii de euro, cenuşa să fie transformată într-un diamant.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?