Monica Pop, dezvăluire BOMBĂ, după moartea Stelei Popescu: ”Nu s-a sesizat nimeni...”

2 Decembrie 2017
CAUZA MORŢII STELA POPESCU
CAUZA MORŢII STELA POPESCU

La mai bine de o săptămână de la moartea îndrăgitei actriţe Stela Popescu, Monica Pop a făcut o mărturisire halucinantă pe contul personal de socializare despre evenimentul la care a participat marea actriță cu doar două zile înainte de a muri.

În urma unor informaţii primite de la organizatori, se pare că marea actriţă a ajuns la un alt eveniment cu doua zile înainte de a muri, decât cel la care fusese invitată, lucru care a enervat-o teribil în seara respectivă.

 „ŞTIRE BOMBĂ!!! Aflu că, de fapt, doamna Stela Popescu nu a fost la Gala Femeilor de Succes ci a fost dezinformată şi atrasă la o „copie”.  În plus, că nu i-au trimis maşină, că a aşteptat câteva ore, TOATE ASTEA PROVOCÎNDU-I O STARE NERVOASĂ CU URMĂRILE CUNOSCUTE!
Deci, se pare că NU ERA INCOERENTĂ ŞI CĂ, ÎN REALITATE ŞI-A EXPRIMAT REVOLTA DE A FI AJUNS ÎN ALTĂ PARTE! („de ce m-aţi adus aici”, „m-am tot îmbrăcat şi m-am tot coafat” etc!) Foarte revoltată de ce s-a întâmplat de fapt!Nu era nici un afiş, nici o siglă cu denumirea galei, aşa cum s-a spus că se numea!
Gala Femeilor de Succes este cu titlu protejat şi înregistrat la OSIM! Acolo se pare că era altceva! Şi că au fost premiaţi şi BĂRBAŢI! DECI, NU ERA GALA FEMEILOR DE SUCCES!
E INCREDIBIL! DACĂ E AŞA! SĂ RĂSPUNDĂ CEI IMPLICAŢI! Ceea ce am scris aici am aflat acum de la organizatorii adevăratei Gale a Femeilor de Succes, organizată anual!
Daca e adevărat, (şi aşa pare a fi) cum şi de ce NU S-A SESIZAT NIMENI PÂNA ACUM?!!!”,  a scris revoltată Monica Pop pe Facebook.
 
Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani, în urma unui accident vascular. Actriţa a fost găsită prăbuşită în holul casei de către fiica sa.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?