Monica Pop, de nerecunoscut la înmormântarea lui Marin Moraru. Boala de care suferă a transformat-o

25 August 2016

Medicul oftalmolog Monica Pop a fost prezentă şi ea la îmormântarea actorului Marin Moraru, chiar dacă suferă de cancer, fapt care a împiedicat-o să participe în ultima vreme la evenimente aşa cum o făcea odată.

În luna aprilie Monica Pop anunţa într-o emisiune TV că boala, un cancer agresiv la colon, a recidivat. “Cel mai greu e psihic. Mai ales când eu ştiu că am făcut tot ce trebuia să fac şi totuşi boală a recidivat… Ajungi să te întrebi: cât bine am făcut eu în viaţă mea, de ce tocmai eu a trebuit să păţesc aşa ceva?! Fără dubiu, hazardul joacă un rol foarte mare în vieţile noastre”, mărturisea ea atunci.

Monica Pop nu a venit singură la îmormântarea celui care a fost Marin Moraru ci însoţită de fiica sa, Letiţia, care a însoţit-o peste tot.Cunoscutul actor Marin Moraru a decedat duminică după-amiază, în jurul orei 17:30, la Spitalul Elias din Capitală. Artistul în vârstă de 79 de ani se internase de aproximativ 10 zile, el prezentând o formă gravă de boală. El a fost condus pe ultimul drum de prieteni colegi, dar şi oameni de rând miercuri. Maestrul a fost îmormântat la cimitirul Bellu, pe aleea artiştilor, cu onoruri militare.

Sursa foto WowBizSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?