Monica Pop, atac la fostul ministru Vlad Voiculescu

13 Iulie 2018
Monica Pop
 
Monica Pop  

DNA a clasat dosarul în care medicul Monica Pop era acuzată de abuz în serviciu. Managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală a fost suspectată că ar fi falsificat contractul de închiriere dintre Spitalul de Oftalmologie şi firma care a luat spaţiul.

Monica Pop se întreba dacă are ceva de spus și Vlad Voiculescu, ministrul care a făcut reclamația. Pe Facebook, acolo unde este foarte activ, oamenii i-au scris acestuia în speranța că va avea o reacție. Spre surprinderea tuturor, Vlad Voiculescu tace mâlc vizavi de acest subiect, notează DCNews.ro.

Se va ajunge în justiție

"AM PRIMIT DE LA DNA HOTĂRÂRE DE CLASARE A DOSARULUI pe motiv că fapta nu există! Sunt și procurori corecți! ARE CEVA DE SPUS VLAD VOICULESCU CARE A FĂCUT RECLAMAȚIA? DORMIȚI LINIȘTIT, domnule Voiculescu, MULȚUMIT CĂ AȚI MAI FĂCUT UN RĂU? CEA MAI MARE CATASTROFĂ DIN SISTEMUL MEDICAL, ENORMA GREȘEALĂ a domnului CIOLOȘ.

Domnul Voiculescu NICI NU MĂ CUNOAȘTE, N-A VENIT SĂ VADĂ UN SPITAL FĂRĂ INFECȚII de trei ANI, PERFORMANT, CURAT! A LOVIT LA SUGESTIA UNUI ALT NEOM (domnul TOLONTAN) pentru că mi-am permis să spun cât de tare exagerează și ce inepții chimice emană. Ei trăiesc și se bucură să facă rău! Vom vedea cum își vor justifica atitudinea în justiție!", a fost prima reacție a Monicăi Pop.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?