Momente halucinante la mitingul PSD de la Craiova

15 Aprilie 2019
Momente halucinante la mitingul PSD de la Craiova
Momente halucinante la mitingul PSD de la Craiova

Cu un lider speriat de pușcărie, cu sondaje care arată numai săgeți în jos, pedepsit public de familia sa politică europeană, măcinat de scandaluri interne și de sciziuni, Partidul Social Democrat vrea să demonstreze că este, încă, un partid mare.

Și este, într-adevăr, un partid mare. La Craiova a adunat 40.000 de membri și simpatizanți, de la oameni cu deficiențe de auz aduși să asculte discursuri, până la asistați șantajați cu „socialul” și mânați de la spate de primari, funcționari din instituțiile de stat deciși să-și păstreze locul de muncă, pensionari sperând la noi indexări și tineri veniți să facă bășcălie.

Cât de liberi și de conștienți de faptele lor sunt acești oameni puteți vedea în materialul video de mai jos. Vrând să arate cât este de puternic, Partidul Social Democrat a arătat, vineri, lumii întregi cât este de obosit și de vulnerabil. Cu demonstrații de forță făcute pe spatele unor oameni slabi și cu discursuri scrise parcă de scenariști de la Bollywood.

Sursa: recorder.roSubiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Saracul batrin ...
15 Apr 15:34
... isi dorea sa revina nepotii din anglia plecati de saracia, hotia si coruptia celor din fata lor. Oameni obisiti si batrini, tineret abrutizat, adulti pe “social”. Asta e tara pesedeilor !!!
Răspunde
0 0
Amalia
15 Apr 11:23
Din păcate, o mare demonstrație de subcultura! Așa, după ce s-a văzut în înregistrare, se pune intrebarea:care credeți că e media de școlarizare a acestei mulțumi?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?