Şi-a prins logodnicul în pat cu domnişoara de onoare cu o noapte înainte de nuntă. Răzbunarea, epică

17 Mai 2018

O tânără din statul Puerto Rico şi-a spus povestea pe Twitter. Ea trebuia să se mărite cu iubitul pe care-l avea încă din adolescenţă, dar lucrurile au luat o turnură neaşteptată chiar cu o zi înainte de nuntă.

Ca în filme, fata şi-a prins logodnicul în pat cu una dintre cele 3 domnişoare de onoare. Desigur, i-a spus bărbatului că nici nu mai poate fi vorba de căsătorie. Totuşi, a luat o decizie-surpriză. Să nu anuleze petrecerea de nuntă. S-a distrat cu prietenii şi cu familia ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Ciudăţeniile au continuat. Chiar în acea noapte, cel care trebuia să-i fie soţ a fugit la Las Vegas şi s-a însurat cu domnişoara de onoare care a trădat. Şi au transmis nunta LIVE pe Facebook.

Atunci, femeia înşelată s-a enervat şi mai tare, iar răzbunarea ei a fost epică. În prima zi lucrătoare, a mers la bancă şi a lichidat contul comun pe care-l avea cu fostul logodnic. A luat cele câteva mii de dolari şi a promis că bărbatul care a înşelat-o nu va vedea niciun ban. Oricum, utilizatorii reţelelor de socializare au ajuns la concluzia că nimeni n-a câştigat cu adevărat în această poveste.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?