Mircea Geoană şi Tiberiu Ridzi, huiduiţi la Ţebea

13 Septembrie 2009
Foto: RTV
Foto: RTV
Participanţii la manifestările de la Ţebea, judeţul Hunedoara, i-au huiduit, duminică, pe reprezentanţii partidelor politice prezenţi la comemorarea lui Avram Iancu.
Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a fost huduit de mai multe persoane aflate în grupul de simpatizanţi ai PRM, în timp ce îşi ţinea discursul. "Unitate, demnitate, patriotism şi credinţă în Dumnezeu. (...) Au fost în anii precedenţi aici voci puternice şi serioase, cum este vocea fostului senator Adrian Păunescu şi aş vrea să-l salutăm chiar dacă azi nu este aici. (...) Vorbeam aici cu două doamne mai în vârstă şi care mă întrebau din nou, domnul Geoană, ce facem cu pensiile? Avem pensie de la CAP, n-avem pensie de urmaş. Vorbeam aici de un lucru care este important: toată lumea aşteaptă răspunsuri la criză. (...) Cei care vin să facă doar propagandă electorală, Avram este acolo, ne judecă şi ne va pedepsi", a spus Geoană, în huiduielile unora dintre participanţi.

Huiduiţi au fost şi reprezentaţii PD-L. Democrat-liberalii hunedoreni, între care se afla şi Tiberiu Iacob Ridzi, primarul PD-L din Petroşani, au fost şi ei întâmpinaţi cu fluierături. Din mulţime s-a putut auzi cum se strigă "Hoţii! Hoţii!".Aproximativ 2.000 de persoane au participat, duminică, la manifestările organizate la Ţebea, Hunedoara, dedicate lui Avram Iancu. La manifestări au venit preşedintele Senatului, Mircea Geoană, preşedintele PRM, CV Tudor, preşedintele PNG, Gigi Becali, delegaţii din partea partidelor parlamentare şi oficiali judeţeni şi locali. La Ţebea au fost depuse coroane de flori la mormântul lui Avram Iancu, unde a avut loc şi o slujbă de pomenire. Festivităţile de duminică mai cuprind spectacole de muzică populară cu Nicolae Furdui Iancu, Sava Negrean Brudaşcu, Laura Lavric, Mariana Anghel, Mariana Deac. Peste 200 de poliţişti şi jandarmi asigură ordinea la manifestări, care marchează 160 de ani de la Revoluţia Paşoptistă şi 137 de ani de la moartea lui Avram Iancu.

Preşedintele Traian Băsescu şi-a făcut prezenţa la Ţebea după orele prânzului.

Subiecte pe aceeași temăSursă: NewsIn

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?