Mircea Cărtărescu, verdict nemilos pentru Dragnea. "Îi va târî pe toți după el"

13 Iunie 2018
Mircea Cărtărescu
Mircea Cărtărescu

Ultimele declarații și acțiuni ale lui Liviu Dragnea sunt catastrofale pentru partidul său și pentru el însuși, spune scriitorul Mircea Cărtărescu. Chiar și cei din PSD au obosit după un an "halucinant, absurd, grotesc", făcut astfel doar de Dragnea, și vor altceva.

Spre deosebire de Iliescu, Năstase, Geoană și Ponta, Liviu Dragnea este primul dintre șefii PSD cu stofă de dictator de tip latino-american, brutal și lipsit de scrupule, este de părere Mircea Cărtărescu.

"Cei care-l sprijină din PSD vor regreta, pentru că un astfel de dictator nu are șanse în Uniunea Europeană, și când va cădea, îi va târî pe toți după el. Ultimele lui declarații și acțiuni sunt catastrofale pentru partidul său și pentru el însuși. A fost un an halucinant, absurd, grotesc, numai și numai din cauza lui. Oamenii au obosit acum și vor altceva", a scris Cărtărescu pe pagina sa de Facebook.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Dan T
13 Jun 21:38
Cu totul de acord cu M. Cartarescu.
Sper ca sa se intample caderea lui Dragnea cat mai curand, este in folosul Romaniei si a locuitorilor care vor sa traiasca si sa munceasca cinstit.
Răspunde
0 0
Atena Ciontu
13 Jun 22:04
5 Toți românii să iasă în stradă urgent !
0 0
Nastasiu Mircea
13 Jun 20:50
Minciuni anti PSD, fleacuri, a la Mircea Cărtărescu.
Răspunde
0 0
Mircea
13 Jun 23:03
8 Nastasiu se vede după numele de fam.cã ești MOLDOVEAN (PÃCAT CÃ TE CHIAMĂ MIRCEA)
0 0
Mircea
13 Jun 23:06
2 SE VEDE DUPĂ NUMELE TÃU DE FAM. CÃ EȘTI MOVDOVEAN . (PÃCAT CÃ TE CHIAMĂ ȘI MIRCEA)
0 0
neag filimon
14 Jun 07:51
5 poate ești și tu un lingău psd
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?