Ministrul Sănătăţii cere anchetă la Spitalul de Arsuri! Cred că e o problemă de management

16 Februarie 2018

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat că va face verificări la Spitalul de Arsuri din Bucureşti, după ce în spaţiul public au ajuns informaţii privind situaţia finaciară extrem de gravă. Instituţia nu a plătit contribuțiile la stat ale salariaților încă din iulie anul trecut și e posibil să nu poată achita nici salariile curente.

"Dacă în Spitalul de Arşi, cât timp s-a închis terapia intensuvă, nu s-a tratat niciun mare ars, de ce spitalul a beneficiat de programul terapie intensivă pentru arşi?Voi face propria anchetă, " a afirmat Sorina Pintea, la Digi24.

Conducerea s-a apărat afirmând că are foarte mari datorii către furnizori, dar ministrul Sănătăţii nu este de aceeaşi părere. "Să presupuneam că plătim datoriile spitalului, după ce facem? Analizând situaţia, mi-am dat seama că lucrurile vor evolua la fel."

Conducerea spitalului susţine că a trimis în ultimul an şi jumătate mai multe memorii către Ministerul Sănătăţii şi către Casa Naţională de Asigurări de Sănătateî, dar criza nu s-a rezolvat. Spitalul de Arsuri are, în acest moment, datorii totale care se apropie de un milion de euro.
Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?