"Apocalipsă" la Tarom! Ministrul Răzvan Cuc a anunțat ce urmează, în direct la Realitatea TV

14 August 2019

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunțat la Realitatea TV, la emisiunea Legile Puterii, moderată de Denise Rifai, că pregătește restructurări masive la Tarom. 

Răzvan Cuc a declarat că nu mai puţin 300 de angajați ar urma să fie dați afară de la operatorul aerian și, de săptămâna viitoare, ar urma să fie redus și personalul din conducere.

Nici CNAIR nu va scăpa de disponibilizări. Vizați sunt cei 23 de directori pe care îi are compania în prezent. 

"La TAROM chiar ieri am fost informat de Consiliul de Administratie, s-a luat decizia să se facă în primă fază o restructurare de 300 de posturi la direcția de achiziții, comercial, economic, acolo unde s-a identificat un stufăriș așa, mai mare, în cadrul companiilor.

Săptămâna viitoare urmează să intre și domnul director cu organigrama in Consiliul de Administratie cu reducerea posturilor de conducere, dar și cu reducerea persoanelor care nu aduc o valoare proiectelor de infrastructură din România", a declarat Răzvan Cuc la Realitatea TV.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Modernizare insemnă efieticizarea statului
15 Aug 05:14
Ei,vede'i,domnule ministru că se poate ?Poate invată si ministrul de la externe să vadă câte consulate are SUA si câte ere România.La noi,emigrantul si consulul,circumscriție de votare la 10-15 oameni ,că cea mai mare suferință a emigrantului este să nu poata vota puterea politică dni patria părăsită ,dar pe care u iubeste mult.Lăsati alegerile ,PSD,e cam devreme,gânditi efienticizarea statului ,ca de alegeri are cine se ocupa.Cine câstigă nu trebuie să de ca banul ,ci cu dolarul .
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?