Ministrul propus la Finanțe, anunțuri de ULTIMA ORĂ despre taxe, formularul 600 și ANAF

29 Ianuarie 2018

Eugen Orlando Teodorovici, ministrul propus de PSD pentru funcția de ministru al Finanțelor publice, a declarat în cadrul audierii din Parlament că nu exclude revenirea o impozitare progresivă, transmite Realitatea TV. 

„Impozitul pe venitul global este în analiză la Ministerul Finanţelor, îl vom prezenta atunci când vor fi clarificate toate conceptele, dar fără un sistem informatic bine pus la punct nu vom avea decât o idee pecare vrem s-o aplicăm", a declarat Orlando Teodorovici în fața comisiilor reunite ale Parlamentului.

Răspunzând la întrebările unor parlamentari, Eugen Teodorovici a mai spus: „Faţă de ceea ce s-a întâmplat cu întârzierea modernizării ANAF, eu nu am cartonaşe galbene, am doar cartonaşe roşii pentru cei care se fac vinovaţi de starea actuală"

Ministrul propus al Finanțelor a spus că nu are o listă cu măsuri ce trebuie scoase, ci cu cele care trebuie aplicate. Teodorovici intenționează să facă schimbări bizare legate de Formularul 600: "Am să propun comasarea cu Formularul 200; nu se va adăuga absolut nimic faţă de ceea ce este". Oficialul PSD a refuzat să dea explicații suplimentare.

Despre revoluția fiscală - introdusă prin celebra Ordonanţă 79/2017, ministrul propus a declarat: "deocamdată aplicăm ceea ce este în vigoare, schimbările încă le mai discutăm".Comisiile permanente pentru Buget-Finanţe din Parlament l-au validat, luni, pe Eugen Orlando Teodorovici, candidatul PSD la funcţia de ministru al Finanţelor, cu 19 voturi „pentru" şi 12 „împotrivă".

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?