Ministrul Educaţiei vrea să ANGAJEZE un absolvent de liceu drept consilier. Unde se trimit CV-urile

3 August 2017
Liviu Pop
Liviu Pop

Ministrul Educației, Liviu Pop, vrea să angajeze un absolvent de liceu, deja admis la facultate, pe postul de consilier în echipa sa, pentru a fi „puntea de legătură dintre Consiliul Național al Elevilor și Ministerul Educației”.

„Astăzi, la Buzău, în cadrul Adunării Generale a Consiliului Național al Elevilor, am promis că unul dintre reprezentanții acestui for va deveni consilierul meu la Cabinetul Ministrului. Revin cu această propunere și îmi doresc ca dintre absolvenții clasei a XII-a, deja admiși la facultate, să am un consilier în echipă pentru a fi puntea de legătură dintre Consiliul Național al Elevilor și Ministerul Educației”, potrivit unui anunț publicat pe pagina de Facebook a Ministerului Educației.

Programul de lucru al viitorului consilier va fi de două ore, astfel încât să aibă timp, în paralel, și pentru cursurile facultății unde a fost admis.

CV-urile se pot trimite pe adresa liviu.pop@edu.gov.ro, până vineri, la ora 16:00.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?