Ministrul Educației, anunț de ultimă oră despre FONDUL CLASEI

8 Ianuarie 2019
Ministrul Educației, anunț de ultimă oră despre FONDUL CLASEI Ministrul Educației, anunț de ultimă oră despre FONDUL CLASEI

Strângerea de bani pentru fondul clasei nu este legală, a declarat ministrul Educaţiei Naţionale, Ecaterina Andronescu. Potrivit acesteia, iniţiativa aduce "mai multă imagine negativă" şcolii.

"Legală nu este. Dacă părinţi strâng bani, după opinia mea, aduc mult mai multă imagine negativă şcolii şi chiar unii părinţi se antagonizează în raport cu şcoala cu aceste fonduri, pentru că nimănui nu îi convine să scoată din buzunar. Chiar dacă părintele consideră că în felul acesta sprijină copilul, nu se bucură când scoate bani din buzunar şi îi pune într-un fond al clasei. Mai bine să învăţăm să facem proiecte, să găsim resurse din bani europeni sau alte resurse şi să încercăm să aducem în şcoli ceea ce şcoala impune ca o necesitate. Este un ordin de ministru de mulţi ani de zile. Poate că întărim în lege", a afirmat demnitarul, la un post TV.

Potrivit Ecaterinei Andronescu, profesorii "au obligaţia" să nu se amestece în strângerea unei asemenea resurse.



"Nu este o idee bună", a mai spus reprezentanta MEN.



Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?