Ministrul Apărării le dă teme celor de la Institutul Cantacuzino: Până joi trebuie să fie gata!

5 Septembrie 2017

Ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu, le dă teme celor de la Institutul Cantacuzino. Până joi, acestea vrea să aibă toate informaţiile legate de nevoile de spațiu, personal și dezvoltare. 

Țuțuianu a vizitat deja Institutul pentru a afla care sunt principalele nevoi și cerințe ale unității medicale, potrivit unui comunicat al MApN.

Luna trecută, premierul Mihai Tudose a anunțat transformarea Institutul Cantacuzino în unitate militară, în subordinea Ministerului Apărării Naționale. Institutul în care înainte de 1990 se făceau şapte vaccinuri are închise de 5 ani liniile de producţie.

În lipsa certificatelor de calitate, devenite obligatorii după intrarea României în Uniunea Europeană, specialiștii estimează că, dacă producţia se va relua în doi – trei ani, Institutul ar putea fabrica două vaccinuri – BCG şi pe cel anti-Gripal.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?