Ministerul Sănătăţii asigură vaccinarea profesorilor împotriva virusului A/H1N1

9 Decembrie 2009
Cadrele didactice se pot vaccina împotriva virusului A/H1N1
Cadrele didactice se pot vaccina împotriva virusului A/H1N1
FOTO: ospdl.ro

Anunţul a fost făcut astăzi de secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Adrian Streinu-Cercel, în cadrul videoconferinţei de la Ministerul Educaţiei.

Profesorii care doresc să se vaccineze împotriva gripei A/H1N1 au la dispoziţie această posibilitate, deoarece numărul de doze asigurat de Ministerul Sănătăţii permite vaccinarea tuturor cadrelor didactice.

La cererea Oanei Badea, secretar de stat în Ministerul Educaţiei, Adrian Streinu-Cercel a participat la videoconferinţa cu inspectorii şcolari generali din ţară, în cadrul căreia le-a reamintit de cele două campanii de vaccinare derulate de Ministerul Sănătăţii.

Cei doi demnitari, Oana Badea şi domnul Adrian Streinu Cercel, au solicitat inspectorilor şcolari generali o bună colaborare cu medicii, în vederea derulării în condiţii optime a campaniilor de vaccinare împotriva gripei A/H1N1, precum şi a infecţiei cu papiloma-virus (HPV).Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?