Mii de pelerini şi-au petrecut noaptea în stradă, la Iaşi

11 Octombrie 2009
Foto: Realitatea Tv
Foto: Realitatea Tv
Frigul nu i-a împiedicat pe pe miile de credincioşi veniţi la Iaşi să stea toată noaptea în picioare: oamenii s-au închinat la moaştele Sfintei Parascheva. Veniţi şi de la sute de kilometri depărtare, pelerinii au primit ajutor de la voluntarii crucii roşii şi s-au încurajat unii pe alţii să reziste în stradă.

Chiar dacă era trecut cu mult de miezul nopţii, nimic nu i-a împiedicat pe credincioşii veniţi să se închine la moaştele Sfintei Parascheva, iar trenurile şi maşinile aduceau în continuu alţi şi alţi pelerini.

"Vin în fiecare an pentru că Cuvioasa Parascheva m-a ajutat mult. Eu mă rog la Cuvioasa, Cuvioasa se roagă la Dumnezeu pentru mine şi-am rezolvat nişte treburi bune", a declarat un pelerin. "Am avut cazuri simple cu câteva plăgi sângerânde şi două cazuri mai grave cu fracturi de piramidă nazală", a precizat Dragoş Preotescu, Crucea Roşie, Iaşi.

Oamenii care nu au mai făcut faţă oboselii, au adormit în cortul amenajat de primărie.Subiecte pe aceeași temăSursă: Realitatea TV

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?