Mihai Necolaiciuc se află într-o închisoare privată de lângă Florida

7 August 2009
Foto: Realitatea TV
Foto: Realitatea TV
Mihai Necolaiciuc se află într-o închisoare privată, lângă Florida, Moore Haven. Gheorghiţă Mateuţ, avocatul lui Mihai Necolaiciuc, susţine că l-a vizitat pe clientul său în centrul de detenţie.

Fostul şef al CFR a fost transferat în iulie, câteva zile, şi la Lee Country Jail, o închisoare da maximă securitate, însă a ajuns înapoi la centrul Glades, care este destinat exclusiv imigranţilor. Faptul că Necolaiciuc se află acolo a fost cofirmat, pentru Q-Magazine, de angajaţii închisorii. 

Fostul şef al CFR se află în arest provizoriu de la jumătatea lunii iunie, când a fost ridicat de autorităţi pentru şedere ilegală pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

În ţară, Necolaiciuc este acuzat, oficial, că a risipit banii CFR cu achiziţii aberante, la preţuri umflate. Prejudiciul total este de peste 100 de milioane de dolari.Subiecte pe aceeași temăSursă: Realitatea TV

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?