Comisia de anchetă a alegerilor din 2009 cere prelungirea mandatului cu 60 de zile. Explicaţia dată

7 Iunie 2017

Președintele comisiei parlamentare de anchetă a alegerilor prezidențiale din 2009, senatorul PSD Mihai Fifor, a declarat că va cere prelungirea activității cu încă 60 de zile, având în vedere volumul mare de informații adunate până în prezent, anunţă Agerpres.

"Vom pregăti și vom înainta Birourilor permanente reunite ale Parlamentului o solicitare de prelungire a activității comisiei cu încă 60 de zile. Este evident că volumul de informații este foarte mare și este nevoie de timp ca să putem să facem o activitate cât se poate de consistentă și să elaborăm un raport concludent", a declarat Mihai Fifor, miercuri, la finalul ședinței comisiei în care au fost audiați Dan Șova și Dan Radu Rușanu.

Senatorul PSD a adăugat că obiectivul comisiei este acela de a avea un rol în determinarea modului în care s-au organizat și desfășurat alegerile din 2009.

Întrebat dacă în lunile de vară comisia va continua audierile, Fifor a spus: "Nu neapărat audieri, activitatea comisiei nu constă numai în audieri". "Este deja material care sosește la comisie și este mult de studiat. Repet, dorim un raport cât se poate de concludent", a mai declarat Fifor, anunţă Agerpres.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?