Microsoft și-a recunoscut înfrângerea! Acest sistem de operare e un eșec

5 Februarie 2015

În urma celor mai recente anunţuri Microsoft, este evident că este o platformă eşuată ce nu va mai avea partea actualizări sau lansări de aparate.


Dacă pentru un moment aţi crezut că Windows RT va continua să reprezinte un punct de interes pentru gigantul din Redmond, v-aţi înşelat amarnic. Sistemul de operare al companiei americane pentru tablete pe arhitectură ARM nu a făcut decât să ridice mai multe întrebări decât să ofere răspunsuri. Din acest, motiv, nu ar trebui să vină ca o surpriză că nimeni nu mai produce la această oră dispozitive cu Windows RT.

Cel mai recent anunţ pe marginea acestui subiect a venit din partea unui purtător de cuvânt al Microsoft. Acesta din urmă a confirmat pentru The Verge că atrăgătoarea tabletă  cu Windows RT nu se mai produce. Deşi mai există în continuare stocuri cu respectivul gadget online pe Microsoft Store sau în magazinele mai multor comercianţi, acea tabletă a devenit oficial un nou capitol încheiat din istoria Nokia. Acest anunţ vine la aproximativ o săptămână după ce ...

Citește mai multe despre sfârșitul Windows RTSubiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?