Niciodată nu s-a mai întâmplat asta! Ce îți impune Windows 10!

26 Iulie 2015

Windows 10 va fi lansat spre finalul acestei luni și pe lângă o interfață nouă, funcționalități noi și integrare cu platforma mobilă, acesta îți va instala automat actualizările pe care, în mod obișnuit, le-ai evita sau amâna.

Windows devine dintr-un sistem de operare un serviciu, un fundament pentru alte programe și pentru cloud. Odată cu acest pas, Microsoft vrea să se asigure că toate sistemele sunt “la zi” în ceea ce privește siguranța și impune ca toate actualizările să fie instalate automat, iar asta fără să te mai informeze.

Acest detaliu este menționat succint în EULA (n.r.: acordul pe care îl închei cu Microsoft, când instalezi Windows 10) atașat celui mai nou preview al Windows 10 (Build 10240). 

Odată cu Windows 10 (versiunea Home), Microsoft nu vrea să le mai lase atât de mult control utilizatorilor, iar asta se poate să-i nemulțumească mai ales pe cei care folosesc versiuni piratate.

Vezi totul despre cum Microsoft va face ce va vrea cu calculatorul tău!


Subiecte pe aceeași temăSursă: playtech.ro

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?