Microfoane descoperite într-o primărie din Prahova. Cine erau cei ascultaţi

19 Septembrie 2017

Poliţia Prahova a deschis un dosar penal in rem după ce într-un biroul al Primăriei Dumbrava a fost o găsit un dispozitiv de înregistrare.

Surse judiciare au declarat, pentru corespondentul Mediafax, că Poliţia Prahova a fost sesizată, la începutul lunii septembrie, că în incinta Primăriei Dumbrava a fost găsit un dispozitiv de înregistrare.

Potrivit sursei citate, în aceste caz a fost întocmit un dosar penal pentru violarea vieţii private, cercetările însă fiind făcute in rem.

Primarul din Dumbrava, Marian Apostol, a declarat, pentru corespondentul Mediafax, că nu ştie cine a plasat acest dispozitiv de înregistrare.

Edilul a adăugat că este curios să afle dacă s-a înregistrat ceva pe aceast dispozitiv.”Am fost acuzat că eu am pus acest dispozitiv. Nu este aşa. Totul a pornit după ce am făcut o sesizare la ANI cum că un funcţionar din cadrul Primăriei a fost în conflict de interese. Asociaţia pe care o deţine familia avea un contract cu Primăria, iar acum sunt victima unei răzbunări. Eu sunt curios cine a pus dispozitivul, dar mai curios sunt dacă s-a înregistrat ceva", a declarat Apostol.

Potrivit primarului, dispozitivul de înregistrare a fost o găsit în biroul unde îşi desfăşoară activitatea funcţionarul reclamat de el la ANI.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?