Prognoza meteo a fost revizuită. Schimbări spectaculoase: cum va fi vremea până pe 18 februarie

18 Ianuarie 2019

Administrația Națională de Meteorologie a emis, vineri, o nouă prognoză meteo valabilă până în 18 februarie 2019. Află, din materialul următor, cum va fi vremea în fiecare regiune a țării.

Săptămâna 21.01.2019 – 28.01.2019

Temperaturile medii se vor situa peste cele normale pentru această perioadă în regiunile sudice, sud-estice și centrale și vor fi în general apropiate de mediile climatologice ale intervalului în rest.Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice, estice și sud-estice.

Săptămâna 28.01.2019 – 04.02.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori în general sub cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare, mai ales în regiunile extracarpatice. Excepție vor face regiunile centrale și nordice, unde sunt estimate cantități de precipitații normale pentru această perioadă.

Săptămâna 04.02.2019 – 11.02.2019

La nivelul întregii țări, valorile termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână.

Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în sudul, estul și sud-estul teritoriului.

Săptămâna 11.02.2019 – 18.02.2019

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile extracarpatice, dar mai ales în jumătatea sudică a țării și în general apropiate de cele normale pentru această săptămână în rest.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?