Mesajul trimis de Viorica Dăncilă după Congresul PSD

24 August 2019
Viorica Dancila la Congresul PSD. Foto: Cristian Otopeanu
Viorica Dancila la Congresul PSD. Foto: Cristian Otopeanu

PSD a validat-o în Congres pe Viorica Dăncilă drept candidatul partidului la prezidențiale.

Viorica Dăncilă a postat un mesaj de mulțumire în această seară.

"Mulțumesc colegilor pentru susținerea manifestată atât de frumos și de energic astăzi, în cadrul Congresului extraordinar al PSD! Am arătat tuturor, încă o dată, cât suntem de uniți și de hotărâți să câștigăm aceste alegeri!

Am arătat că ne înțelegem misiunea și că rămânem aproape de oameni, am arătat că avem curajul să ne asumăm întotdeauna mai mult, ca să continuăm să facem bine românilor, celor ca noi, celor din rândul cărora venim.

Eu nu lupt împotriva nimănui, ci pentru fiecare român. Pornesc în această campanie cu o credință nestrămutată în destinul acestei țări, în oameni, în dorința fiecăruia de a trăi mai bine aici, în țara lui!", a scris premierul pe Facebook.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Fără lupte,dreptatea stă in tufisi,ca șarpele galben,gata să muște.
25 Aug 06:13
Ce cuvinte mari,si ce mic sens au:„Eu nu lupt împotriva nimănui, ci pentru fiecare român.”O societate dezbinată ca a noastră,cu grupuri de interese violente în spațiul public si pâre in afară,PSD vine cu ideea luptâm pentru popor,la general,cu limbaj de frasin.Dar politica este concilirea unor interese contradictorii până la lupta disperată,si asta nu se poate face prin cedări de interese /lăsăsm justiția să zburde să nu suărâm hastagii,ca Dragnea nu ne mai deranjează ,lăsam UE sa ne dea indicații si cerem comisiilor sa decidă ele,plătim nota de plată a parteneriatelor strategice,cumpărând arme sa nu ne atace rusii ,etc/.Si ce ne propuneti psd-istilor ?Compradorii sa triumfe si critci lor ,tip Dragnea,sa fie arestaăi ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?