Mesajul terifiant crestat pe piele de o tânără, după ce a fost violată ani la rând

29 Iulie 2019
Mesajul terifiant crestat pe piele de o tânără, după ce a fost violată ani la rând Mesajul terifiant crestat pe piele de o tânără, după ce a fost violată ani la rând

O copilă de 15 ani a fost abuzată ani la rând. Într-o zi, a clacat! A pus mâna pe un cuțit și...

O adolescentă de doar 15 ani a murit după ce a luat o supradoză de droguri, combinată cu alcool. Ani la rând, fata fusese abuzată în moduri de neimaginat. Într-o zi, a pus pur şi simplu mâna pe un cuţit şi a început să-şi "cresteze" pe propria piele un mesaj înfiorător! Atenţie, detaliile sunt şocante şi vă pot afecta emoţional!

A fost smulsă din sânul familiei biologice pe când nu împlinise nici măcar un an. La acea vreme, autorităţile au decis că era cel mai bun lucru pe care-l puteau face pentru ea, din motive rămase, până la această oră, necunoscute. A ajuns în casa unei familii adoptive care, în câţiva ani, a târât-o într-o lume neagră, necunoscută copilei până atunci. În scurt timp, abuzurile sexuale au devenit o obişnuinţă pentru fată, dovezile strânse de autorităţi indicând şi faptul fusese obligată să se prostitueze. Drogurile şi bătăile, la fel."Tânăra a fost folosită şi abuzată în fel şi chip, a fost supusă la atrocităţi de neimaginat. Şi culmea, au abuzat-o chiar cei care aveau datoria morală, luată sub jurământ scris, să o îngrijească şi să o apere de astfel de abuzuri", a spus Donna Ward, asistent social.

Ororile pe care le-a avut de înfruntat în fiecare secundă a vieţii au făcut-o pe tânără, într-un moment de furie, să-şi scrie, între picioare, un mesaj înfiorător: "Urăsc sentimentele". În 2014, fata a murit, după ce a luat o supradoză de droguri, combinată cu alcool. Potrivit medicilor care au efectuat autopsia, fata şi-a "crestat" pur şi simplu cuvintele pe piele, cu un cuţit.

Au tăiat coada unui şarpe cu clopoţei, dar au înghețat când au văzut ce era înăuntru! Înfiorător!

Au tăiat coada unui şarpe cu clopoţei, dar au înghețat când au văzut ce era înăuntru! Înfiorător!

Cum a decurs operațiunea vedeți în GALERIA FOTO.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?