Mesajul Președintelui. Klaus Iohannis participă la slujba de Paște

21 Aprilie 2019

Preşedintele Klaus Iohannis le transmite credincioşilor care sărbătoresc duminică Paştele "Cristos a Înviat!", iar celor care îşi serbează onomastica de Florii le urează "La mulţi ani!".

Președintele României, Klaus Iohannis, participă, duminică dimineața, la slujba de Paști de la Biserica Romano – Catolică “Sfânta Treime” din Piața Mare, unde a fost și de Înviere, cu o seară înainte. Șeful statului este însoțit de soția sa, Carmen.  Cuplul prezidențial a ajuns la Biserică în jurul orei 10, ținându-se de mână.

Iohannis a transmis un mesaj de Paști în română, maghiară și germană, dar și câteva gânduri pentru cei care sărbătoresc astăzi Floriile.

“Vă doresc la mulți ani! Creștinilor care sărbătoresc astăzi Învierea Domnului le spun ‘Hristos A Înviat!’, iar creștinilor care astăzi sărbătoresc Floriile le spun ‘Sărbători fericite!’, ‘Florii frumoase’, și celor care au ziua onomastică ‘La mulți ani!’ “, a fost mesajul președintelui Iohannis.

Klaus Iohannis este de confesiune evanghelic luteran. 

Realitateadesibiu.net

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?