Mesajul organizatorilor Eurovision. Ce se va întâmpla cu Ovidiu Anton

3 Mai 2016

Încercările postului de televiziune PRO Tv de a aduce totuși Eurovision 2016 în casele românilor s-au lovit de refuzul reprezentanților European Broadcasting Union (EBU). 

Oficialii organizației au trimis un răspuns la solicitarea PRO Tv, în care arată că le pare rău pentru reprezentantul României, Ovidiu Anton.

Ingrid Deltenre, Director General EBU, a trimis luni, 2 mai, răspunsul oficial al instituției pe care o reprezintă la solicitarea PRO Tv. “Repetițiile pentru show au început deja, iar planul de producție a fost finalizat fără participarea României, fapt care nu mai poate fi schimbat în acest moment. Nu există nicio soluție pentru participarea României în acest an. Ne pare rău pentru faptul că lui Ovidiu Anton nu îi mai este permis să cânte la Stockholm, cu atât mai mult cu cât cunoaștem înțelesul și sensul din spatele piesei sale”, a declarat directorul General EBU.

Ovidiu Anton a câștigat selecția națională Eurovision 2016, cu piesa ”Moment Of Silence”. A fost a cincea încercare a artistului de a ajunge în finala Eurovision. Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?