Mesajul fiului lui Nicolae Mischie după moartea tatălui său

16 Aprilie 2018
Mesajul fiului lui Nicolae Mischie după moartea tatălui său
Mesajul fiului lui Nicolae Mischie după moartea tatălui său

Alexandru Mischie, fiul lui Nicolae Mischie, a postat un mesaj pe Facebook despre pierderea suferită prin stingerea din viaţă a tatălui său.

"Astăzi am pierdut un prieten, părinte şi un model în viaţă, pe tatăl meu, Mischie Nicolae, în urma unei lupte îndelungate cu o infecţie severă. M-a învăţat sa preţuiesc viaţa şi familia. Mi-a arătat că viaţa poate fi atât extraordinară, cât şi meschină. Am învăţat de la el să fiu corect şi onest atât cât lumea pestriţă de azi ne permite. A fost ales de două ori  deputat, o data senator şi de două ori preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj. A înfiinţat Universitatea Constantin Brancuşi şi a luptat pentru alipirea Basarabiei cu România. M-a mai învăţat că trebuie să lupţi până la capăt atât timp cât ai adevărul de partea ta. A fost acuzat de corupţie de către un personaj care a recunoscut el însuşi în instanţă că a fost forţat de procurori să facă acest lucru; după nouă ani de judecată a fost declarat nevinovat şi şi-a câştigat dreptatea la CEDO (nicolaemischie.ro). O să ne lipseşti enorm! Drum bun!", a scris fiul lui Mischie pe Facebook.

A murit Nicolae Mischie, primul "baron" din politica românească

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?