Merită să ai propria afacere? Avantaje și dezavantaje

24 Martie 2015
Merită să ai propria afacere? Avantaje și dezavantaje
Merită să ai propria afacere? Avantaje și dezavantaje

Presați de condițiile de angajare și nivelul redus de salarizare din țară, tot mai mulți dintre români încep să pună în practică felurite idei de afaceri. Ne imaginăm „cum ar fi dacă aș face și eu asta?” Ei bine, e timpul să vă spunem că înființarea propriei afaceri nu are numai beneficii.

Dacă ai o idee, un vis pe care vrei să îl pui în practică, ia-ți inima în dinți, dar... nu te arunca în necunoscut chiar din prima. Sunt avantaje și dezavantaje în a avea propria afacere. Trebuie descoperite, analizate și abia apoi poți face următorul pas: îndeplinirea visului.
 
Iată câteva avantaje ale înființării afacerii proprii:
 
1. Nu ai un program fix - la un job ai un program bine stabilit în care trebuie să te încadrezi, fie că îți convine, fie că nu.
 


Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Maria
30 Mar 09:50
Selectam urgent,colaboratori, care sa lucreze la domiciliu,pe calculator conectat la Internet, part time sau full time, la alegere,si care sa promoveze un proiect deosebit, ce vizeaza piata americana a cartilor electronice. Nu este necesara nici un fel de experienta! Oferim instruire gratuita sub forma de Lectii pe email. Plata castigurilor realizate este garantat prin contract legal.Daca esti serios si perseverent, vino in echipa noastra si vei fi multumit! Detalii, dupa ce trimiteti textul" info" la adresa: micadeac@yahoo.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?