Mergea amărât prin frig, când o femeie a oprit mașina. De atunci, viața i s-a schimbat complet

7 Februarie 2019

O femeie care mergea cu maşina, într-o zi în care ningea şi era frig, a văzut pe marginea drumului un bărbat care se deplasa pe jos.

Deoarece îl mai văzuse pe bărbat prin zonă, Danielle Hickson a oprit şi s-a oferit să îl ia pe Randy Walker cu maşina. Bărbatul i-a mulţumit, iar pe drum i-a spus unde lucrează şi că aceea era ultima zi la locul respectiv de muncă. Walker fusese anunţat că va fi disponibilizat şi era disperat să găsească un nou job. Din fericire pentru el, Hickson s-a oferit să îl ajute, notează mediafax.

Cei doi au făcut schimb de numere de telefon, iar peste câteva zile s-au întâlnit într-o cafenea Starbucks. Acolo, femeia l-a ajutat pe bărbat să îşi facă un CV şi să aplice la mai multe posturi disponibile. La scurt timp după aceea, Randy Walker şi-a găsit un nou job.

 Prima întânire dintre cei doi a avut loc în decembrie, anul trecut. Zilele trecute, bărbatul a început să lucreze ca om de serviciu la Mauldin High School. Walker a declarat că nu va uita niciodată gestul femeii, care l-a însoţit în prima zi la noul loc de muncă. „Dumnezeu trimite oameni în viaţa ta. Nu am realizat, dar El a trimis-o pe Danielle”, a declarat bărbatul.
 

 

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?