Meleșcanu, făcut de râs de o jurnalistă BBC, sătulă de explicațiile puerile privind amnistia -VIDEO

8 Ianuarie 2019

Explicația lui Teodor Meleșcanu pe tema amnistiei o revoltă pe o jurnalistă BBC care îl întrerupe pe ministrul de Externe al României. ”E absurd”, izbucnește jurnalista. Clipul postat pe Facebook de BBC este deja viral.

O jurnalistă BBC izbucnește în timpul unui interviu cu ministrul de Externe al României Teodor Meleșcanu, pe tema amnistiei.

Emily Maitlis cataloghează drept absurdă explicația șefului diplomației, care explică, într-o engleză precară și cu accent puternic, că România are nevoie de amnistie din cauza aglomerării penitenciarelor. 

După ce îl întreabă pe Meleșcanu despre semnalul pe care îl trimite Bucureștiul pe tema justiției, Emily Maitlis se vede nevoită să îl întrerupă pe ministrul de Externe, care ignoră fondul întrebării și turuie despre problema penitenciarelor.  

”Domnule, iertați-mă, să fim serioși. Vorbim despre practici politice corupte și despre intenția țării dumneavoastră, a guvernului, de a oferi o amnistie acelor politicieni care au fost găsiți vinovați. E absurd”, spune jurnalista BBC.

”Poate credeți că este absurd, dar vă pot asigura că din când în când, în toate țările, dacă lucrurile nu merg bine din punct de vedere al Codului Penal, există posibiliatea de a căuta soluții alternative”, răspunde Meleșcanu.

La doar o oră de la postarea pe Facebook, scurtul clip extras din interviu avea 14 mii de vizualizări și aproape o mie de distribuiri.  Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Pobarze Zigutte
09 Jan 11:16
Si aparaaa Duckadam!!!!
Răspunde
0 0
Vai de turma fara păstor si de satu fără câini !
09 Jan 05:03
Cum să mai avem prestgiu în afara ,dacă suntem reprezentați de seful statului,care ne critica si de ministrul de externe ,care ne imbrobodesti,cu limbaj de lemn invățat in timpurile de care nu le dezice?Dlor,amnistia nu se justifica pentru degrevarea puscăriilor,e o eroare pe care nici portarul de la ambulantă nu o putea face,ci,amnisttia este o repartie a unui sistem securist-o judiciar,care a terorizat țara cu dosare formate la cerere si cu invinuiri haslii,domnul ministru.Daca dv nu o spuneti,că pe unde lucrati o stiți,daca nu participati,sigur o stiti,cine sa o spună ,atasatul de presa de la ambasada din Cairo,care nu stie nici-o limba,nici macar la nivelul de engleza românească ?Nu se poate stabili,in fecare caz,o nedreptatre,dar sistemul ne spune ca a lucrat pe baza de cooperare prin K2 cu CIA,dacă nu stia dl ministru ,putea sa o intrebe pe cea de BBC ,nu să ii explice ca depopulam de dragul umnității puscăriie.Nu consultă programul PSD,parca ei sunt mai clari de ce vor,nu amnistia unei persoane,recte dl Dragnea,ci repartaia unui sir de drame umane,pe care nu le doresc nici celor de la DNA.
Răspunde
0 0
Goe
08 Jan 20:49
Batustanul de clasa a patra ...
Răspunde
0 0
cotoi
08 Jan 18:52
nenicule lasa banutii ca nu sint de tine insasi prin judecata pe care o ai lasa pe altul in loc pentru ca so gatat pentru tine , nu te vezi cum arati , invechit lasa tinerii sa se afirme , nu mai ai credibilitate .
Răspunde
0 0
adi
08 Jan 17:51
Mumia de la externe cu engleza lui de balta.Chiar caraghios sa crezi ca poti sa convingi lumea cu astfel de explicatii...pensionare fortata la Jilava
Răspunde
0 0
Gheorghe
08 Jan 17:38
Nu mai mințiți, nu se da nici OUG pe amnistie si gratiere
Răspunde
0 0
johnneil
08 Jan 17:37
Ce cauta astfel de elemente in functia de ministru de externe? Oare nu mai avem fosti spioni de cariera care sa fie pusi in aceasta functie? Asta este din perioada ultimei glaciatiuni.
Răspunde
0 0
Dorin
08 Jan 15:59
Ce are una cu alta care este REALITATEA?
Răspunde
0 0
Groza
08 Jan 15:57
Si ALDE marseaza pentru;gratierea,amnistie,albirea dosarelor,avutiile coruptilor sa ramana la ei,cei de la butoane sa ramana pe posturi-va fi momentul zero si de aici sa se plicce legea.
Răspunde
0 0
Stan
08 Jan 15:50
INCHIS PE VIATA ACEST TRADATOR COMUNIST BOLSEVIC RUSOFON SPURCAT ILIESCIAN BORAT...JOS TRADATORILOR ILIESCIENI BOLSEVICI,DIN ROMANIA!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?